ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ LINKS NEWSLETTER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English
LASER ΜΥΩΠΙΑΣ
 

 

ΙΑΤΡΟΙ
 
 
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΟ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - Διαγνωστικές Εξετάσεις
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, Μυωπία, ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗΣ, Πρεσβυωπία κ.α.
ΠΑΘΗΣΕΙΣ του οφθαλμού
ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
LASER ΜΥΩΠΙΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ MD, MPHrn
Χ. Μπριλάκης - Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Ειδικός για Καταρράκτη, Κερατοειδή, Laser Μυωπίας  
Ο Χάρης Μπριλάκης έχει εξειδικευθεί στις επεμβάσεις Καταρράκτη, Διαθλαστικής Χειρουργικής (Laser μυωπίας) και Κερατοειδούς. Έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες διαθλαστικές και άλλες επεμβάσεις προσθίου ημιμορίου όπως καταρράκτη, μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς κ.α.

Στην διαθλαστική χειρουργική και στον τομέα του καταρράκτη χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις, femtosecond laser, επεμβάσεις μικρής τομής, χαμηλής ενέργειας, ειδικούς ενδοφακούς (για αστιγματισμό, πρεσβυωπία), επεμβάσεις κερατοκώνου κτλ.

Αφού αρίστευσε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απέκτησε την εδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Washington. Υποειδικεύθηκε στις παθήσεις του Κερατοειδούς, τα Laser Μυωπίας και τον Καταρράκτη στο Πανεπιστήμιο του Cincinnati και το Cincinnati Eye Institute, κέντρο αναφοράς για τις μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς. Έχει επίσης τίτλο Μaster από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Έχει μιλήσει επανειλημμένως σε διεθνή συνέδρια σε θέματα Καταρράκτη, Κερατοειδούς και Διαθλαστικής Χειρουργικής. Έχει γράψει πολλά άρθρα και κεφάλαια σε έγκυρα αμερικανικά οφθαλμολογικά περιοδικά και συγγράμματα Καταρράκτη, Κερατοειδούς και Διαθλαστικής Χειρουργικής. Είναι διπλωματούχος του Αμερικανικού Συμβουλίου Οφθαλμολογίας και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας, της Αμερικανικής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Εταιρείας Κερατοειδούς.

 

 
Αθηναϊκό Οφθαλμολογικό Κέντρο Κηφισίας 125 - 127, στάση μετρό Πανόρμου  
τηλ: 2106913800, 210 69 14300, 210 69 90556